sâmbătă, 13 februarie 2016

Sistem de siguranta pentru gaz metan si monoxid de carbon Oradea



Sistem de siguranta pentru gaz metan si monoxid de carbon Oradea. Are rol de comanda la distanta furnizand un semnal pentru actionarea unui dispozitiv care poate fi o electrovalva pentru intreruperea alimentării cu gaz metan, un ventilator pentru aerisire sau o sirena pentru avertizare la distanta.

Sistem de siguranta pentru gaz metan Oradea



Sistem de siguranta pentru gaz metan Oradea. Are rol de comanda la distanta furnizand un semnal pentru actionarea unei electrovalve pentru intreruperea alimentării cu gaz metan.

Detector de gaz metan si monoxid de carbon Oradea



Detector de gaz metan si monoxid de carbon Oradea. Furnizeaza un semnal de alarma atunci cand detecteaza o concentratie de gaz metan sau monoxid de carbon mai mica fata de un nivel periculos pentru sanatate. In stare de alarma furnizeaza un semnal vizual si un semnal acustic.

Detector de moxid de carbon Oradea



Detector de moxid de carbon Oradea. Contine senzor electrochimic proiectat st masoare cu acuratete niveluri scazute de monoxid de carbon. Furnizeaza un semnal de alarma atunci cand detecteaza o concentratie de monoxid de carbon mult mai mica fata de un nivel periculos pentru sanatate. Dubla alarma: in stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (Led roșu) si un semnal acustic (Buzzer). Comanda la distanta: furnizeaza un semnal de iesire pentru comanda unui dispozitiv la distanta, care poate fi o electrovalva pentru intreruperea alimentarii cu gaz metan, un ventilator pentru aerisire sau o sirena pentru avertizare la distanta.

Detectoare de gaz metan Oradea



Detectoare de gaz metan Oradea. Detectorul functioneaza cu scopul de a detecta scapari accidentale de gaz metan la niveluri mult mai mici fata de limita inferioara de explozie. Dubla alarma: in stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (Led rosu) si un semnal acustic (Buzzer). Comanda la distant:  furnizeaza un semnal de iesire pentru comanda unei electrovalve care întrerupe alimentarea cu gaz metan. Construit astfel încat permite instalarea unui singur detector pe electrovalva sau se pot instala mai multe detectoare pe aceeași electrovalva.

Electrovalve de siguranta pentru gaz metan si monoxid de carbon Oradea



Electrovalve de siguranta pentru gaz metan si monoxid de carbon Oradea. Electrovalve de protectie in starea normal deschis sau inchis cu rearmare manuala. Inchiderea gazului se realizeaza prin impuls electric. Poate fi conectata la unul sau mai multe detectoare de gaz metan si/sau monoxid de carbon.